Witamy na stronie Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. Dąbrowa Górnicza

* STRONA GŁÓWNA *

ZAPROSZENIA

Komisja Wydziałowa NSZZ Solidarność Walcowni Dużej zaprasza na zabawę Andrzejkową do Restauracji "Astra" w Dąbrowie Górniczej, ul. Morcinka 14.

24-.11.2017

Zabawa odbędzie się 24.11.2017 r. od godziny 19:00 do białego rana, bawił będzie DJ Guma.

Menu Andrzejkowe rozpoczyna kolacja podana na półmiskach (Rolada z kurczaka z szynką i serem w panierce z grzanek, filet z kurczaka w parmezanie, rolada wołowa, schab z grilla z boczkiem i pieczarkami zapiekany serem, ziemniaki gotowane, kluski śląskie, ćwiartki ziemniaczane, kapusta czerwona, marchewka, kapusta zasmażana). Kolejne dania gorące to strogonow oraz zapiekany camembert z ananasem i żurawiną.

Tradycyjne przekąski zimne; półmisek mięs i wędlin, śledzie tradycyjne, śledzie z żurawiną, roladki z musem chrzanowym, tymbaliki drobiowe, galaretki wieprzowe, jajka w sosie tatarskim oraz jajka faszerowane. Dodatkowo sałatka z kurczaka grillowanego i sałatka warzywna. Ciasta na paterach, a gorące i zimne napoje bez ograniczeń.

Koszt: 140 zł/osoba = 280 zł/para (możliwość dofinansowania w kwocie 100 zł)

Zapisy z wpłatą przyjmuje Krzysztof Węgrzyniak
Tel. 503 016 041 lub 660 401 710). Ilość miejsc ograniczona.

Komisja NSZZ "Solidarność" Emerytów i Rencistów wraz z BP "Partner" zapraszają wszystkich tych którzy lubią się dobrze bawić na zabawę andrzejkową w SZCZAWNICY

24-26.11.2017

Miejscowość: SZCZAWNICA

OW "Halka"

Dofinansowanie zgodnie z tabela świadczeń socjalnych dla pracowników, emerytów i rencistów Huty Katowice.

Ramowy scenariusz pobytu:
24. 11. 2017 - wyjazd z parkingu HK o godz. 15.00, przyjazd do ośrodka w godzinach wieczornych, zakwaterowanie, kolacja bankietowa przy muzyce.
25. 11. 2017 - śniadanie, czas wolny, obiad, zabawa andrzejkowa przy zespole muzycznym
26. 11. 2017 - śniadanie, czas wolny, obiad, powrót na parking HK.

Koszt:
po obliczeniu przez BP "Partner"

Ilość miejsc ograniczona - zapisy i wpłaty zaliczek w BP "Partner"

Dodatkowe info.
Jan Czerw - 503 067 339
Andrzej Chrzanowski - 600 695 325

.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 10

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na
AEROBIK

Koszt karnetu miesięcznego dla członka związku - 55 zł.

Zajęcia odbywają się w Zespole Szkół Plastycznych
Dąbrowa Górnicza, ul. Kosmonautów 8.

Karnety do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza zaprasza Członków Związku do miasteczka westernowego Twinpigs

Miasteczko Westernowe Twinpigs to miejsce, w którym dzieci i młodzież mogą się uczyć poprzez zabawę. Od innych parków rozrywki odróżnia je to, że jest parkiem tematycznym i jednocześnie bawiąc, uczy. Zabudowa parku stanowi rekonstrukcję XIX wiecznego amerykańskiego miasteczka. Oferowanie atrakcje o m.in.: Koło młyńskie FAR WEST, Family Coaster, Mini ZOO, karuzela Trapera, tajemnicze podziemie, Kino 360, studio Old Foto, pokazy iluzji Tomasza Kabisa, zjeżdżalnia Apacha, wulkan wspinaczkowy, strzelnica Texas, wodospad, Misiowa Kraina, Hydro atrakcja, Nawiedzona Sztolnia, Dojenie krowy, plac zabaw, kula parowa, wioska indiańska, kuźnia kowala, strzelanie z łuku, pojedynek rewolwerowców, Fire Show, napad na bank, cela więźnia, zaklęty saloon, tajemnicze podziemie 4D i wiele innych.

Bilety w cenie 20,- zł dla Członków dąbrowskiej Solidarności do nabycia w sekretariacie - budynek DAAM 4, pok. 6

(C) - Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza