Witamy na stronie Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. Dąbrowa Górnicza

* STRONA GŁÓWNA *

ZAPROSZENIA

BP "Partner" Komisje ZWP oraz EiR NSZZ "Solidarność" zapraszają nad morze

19-27.08.2017

Miejscowość: Dziwnów

Zakwaterowanie: Pensjonat "Perła Dziwnowa" / 100 metrów od plaży /

Termin: 19-26.08.2017 Pokoje STANDARD oraz pokoje STANDARD PLUS

Koszt: - po obliczeniu przez BP Partner
- wyjazd po północy z 18/19.08.2017 z parkingu H. Katowice ( NZOZ ) o godzinie 0.15
- powrót w godzinach wieczornych 27.08.2017

Cena zawiera: wyżywienie w formie bufetu, śniadania, obiadokolacje
W cenie również korzystanie z krytego basenu wyposażonego w przeciwfale, bąbel wodny i 2 masażery, jaccuzi, siłowni, kortu tenisowego, boiska do siatkówki plażowej i koszykówki, tenisa stołowego, zadaszonych grilli.
W cenie również ognisko z pieczeniem kiełbasek przy muzyce.
Pokoje 1,2, 3, 4 - 5 osobowe z łazienkami w pokojach - telewizor, czajnik, lodówka, ręczniki, sprzęt plażowy itd
- więcej informacji o obiekcie na stronie internetowej ośrodka

TERMIN ZAPISÓW JEST BARDZO KRÓTKI - PROSZĘ O ZAPISY W BP "PARTNER"

INFO. Jan Czerw 503 067 339 Chrzanowski Andrzej 600 695 325 Świątkowski Roman 660 407 475

Komisja NSZZ "Solidarność" Emerytów i Rencistów przy współpracy BP Partner zaprasza na wycieczkę do:

27.09-07.10.2017

Miejscowość: Darłówko

Zakwaterowanie: Gniewko Zofia Kowalewska - 100m od plaży. Pokoje 2,3,4 osobowe z TV i łazienkami. Na terenie obiektu m.in. boiska do koszykówki i siatkówki, plac zabaw, baza rehabilitacyjna połączona z basenem krytym z podgrzewaną wodą i jacuzzi.

Wyżywienie: śniadanie, obiad, kolacja - serwowane do stolika.

Cena obejmuje: przejazd autokarem, zakwaterowanie - 6 noclegów, wyżywienie 3xdziennie, uroczystą kolację z biesiadowaniem, grill z orkiestrą, badanie lekarskie na początku turnusu oraz w dni robocze: dwa zabiegi rehabilitacyjne dziennie (wg zaleceń lekarza), 5 wejść na basen kryty, inhalacje, całodobową opiekę pielęgniarską, ubezpieczenie, podatek VAT. Program: 1 dzień - wyjazd wg rozkładu, 2 dzień - przyjazd do Darłówka, zakwaterowanie, śniadanie, obiad, kolacja nocleg, 3 - 7 dzień - pobyt wypoczynkowy, czas na relaks, wypoczynek i plażowanie, 8 dzień - wykwaterowanie do godz. 12.00, obiad, kolacja. Wyjazd z Darłówka ok. godz. 20.00. 9 dzień - powrót na miejsce zbiórki w godz. porannych.

Koszt wycieczki: 930 zł/os. dorosła, 690zł/dziecko 3-10 lat, 290zł/dziecko do lat 3. Dofinansowanie zgodnie z ZFŚS.

Informacji udziela Z. Letniowski - tel.: 517 352 919.

.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 10

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na
AEROBIK

Koszt karnetu miesięcznego dla członka związku - 55 zł.

Zajęcia odbywają się w Zespole Szkół Plastycznych
Dąbrowa Górnicza, ul. Kosmonautów 8.

Karnety do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza zaprasza Członków Związku do miasteczka westernowego Twinpigs

Miasteczko Westernowe Twinpigs to miejsce, w którym dzieci i młodzież mogą się uczyć poprzez zabawę. Od innych parków rozrywki odróżnia je to, że jest parkiem tematycznym i jednocześnie bawiąc, uczy. Zabudowa parku stanowi rekonstrukcję XIX wiecznego amerykańskiego miasteczka. Oferowanie atrakcje o m.in.: Koło młyńskie FAR WEST, Family Coaster, Mini ZOO, karuzela Trapera, tajemnicze podziemie, Kino 360, studio Old Foto, pokazy iluzji Tomasza Kabisa, zjeżdżalnia Apacha, wulkan wspinaczkowy, strzelnica Texas, wodospad, Misiowa Kraina, Hydro atrakcja, Nawiedzona Sztolnia, Dojenie krowy, plac zabaw, kula parowa, wioska indiańska, kuźnia kowala, strzelanie z łuku, pojedynek rewolwerowców, Fire Show, napad na bank, cela więźnia, zaklęty saloon, tajemnicze podziemie 4D i wiele innych.

Bilety w cenie 20,- zł dla Członków dąbrowskiej Solidarności do nabycia w sekretariacie - budynek DAAM 4, pok. 6

(C) - Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza